Sjung med Anders Edenroth (The Real Group*)

Körcentrum Ung har glädjen att erbjuda alla elever i åk 6-9 på AF att delta i en workshop med Anders Edenroth.

Vad? Arranging Without a Pen, Workshop med Anders Edenroth

När? Onsdag 17/5 kl 16-18

Var? Sams Café på AF Norrmalm

Hur? Anmäl dig till daniel.greayer@afmu.nu

Välkommen!

*The Real Group är en svensk banbrytande vokalgrupp som varit verksam internationellt i mer än 30 år. De är sedan länge etablerade och respekterade världen över – inte bara för sin förmåga att skapa ovanligt varierade, lekfulla och uppfinningsrika arrangemang inom ramen för sin ovanliga sättning; fem mänskliga röster, utan också för sitt varma, intelligenta originalmaterial som uppskattas oavsett ålder, kön, klass eller nationalitet. Med rösten som enda instrument har man skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk vokalmusik.

The Real Group turnerar året runt och gör ett 80-tal konserter varje år. Största marknaden finns utanför Sverige i framförallt Tyskland, USA, Japan och Sydkorea.

Utmärkande för gruppen är kombinationen av perfektion och personliga tilltal som gjort den populär bland både musikvärldens förståsigpåare och konsertbesökare i alla åldrar. 1989 tog The Real Group examen från diplomlinjen på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

The Real Group har ofta anlitats i officiella sammanhang. Svenska ambassaden i Sydkorea har givit The Real Group en särskild utmärkelse för den insats som gruppen gör för att bygga kulturella broar. Vid Sveriges senaste japanska statsbesök sjöng gruppen för Kejsarparet, och 2006 representerade de Europa vid invigningen av Fotbolls-VM i Japan/Sydkorea.

Sångarna har producerat ett 20-tal album i eget namn, över 2.500 konserter, en egen tv-serie på TV4 och varit konstnärliga ledare för en vokalgruppsfestival i Seoul, Sydkorea. Gruppen har dessutom genomfört egna festivaler i Västerås (2008), Stockholm (2012), Mariehamn (2015), Creston USA (2018+19) och driver en online utbildningsportal “The Real Group Academy”.